Staffing services voor de Life Sciences industrie

Herakles Pharma Staffing ondersteunt promovendi in ontwikkeling tot klinisch onderzoeker in Life Sciences industrie

Herakles Pharma Staffing richt zich al jaren op de detachering en de werving en selectie van afgestudeerde hoger opgeleiden in de Life Sciences industrie, zo ook PhD-ers. Minder bekend is dat wij ook actief zijn op het gebied van het opleiden en coachen van afgestudeerden en promovendi op het gebied van clinical development van geneesmiddelen, medische voeding en medical devices. In samenwerking met diverse universiteiten creëren we innovatieve research & development programma’s toegesneden op de actualiteit binnen het bedrijfsleven.

Zo is bijvoorbeeld binnen de wetenschappelijke wereld en industrie veel aandacht voor de rol van darmbacteriën bij de gezondheid. Herakles Pharma Staffing en haar zusterbedrijf CR2O volgen deze ontwikkeling niet alleen, maar faciliteren/sponsoren momenteel de promotie van een wetenschapper op dit specifieke terrein. In samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam en een aantal andere partijen heeft Herakles Pharma Staffing actief meegewerkt aan het onderzoek leidend tot een proefschrift dat op 15 januari a.s. zal worden verdedigd. Hieronder vindt u een link naar de “Introduction + Discussion & conclusion” van het proefschrift van onze collega, Joost Flach.

Er zijn veel spannende ontwikkelingen in de Life Sciences industrie en er is ook steeds meer concurrentie voor schaarser wordend talent. Juist daarom selecteert Herakles Pharma Staffing dus al aan de poorten van onze universiteiten, zodat wij onze klanten kunnen blijven voorzien van toptalent. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of kunt u nu geen passende functie vinden, Onze recruiters helpen u graag verder. Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.