Staffing services voor de Life Sciences industrie
Over Herakles Pharma Staffing

Missie & Visie

ONZE MISSIE

Herakles Pharma Staffing is een gedreven en betrokken partner voor staffing vraagstukken van organisaties in Life Sciences. Met onze eigen farma ervaring en expertise in matching zorgen we voor tevreden opdrachtgevers en voegen we waarde toe aan de carrières van onze kandidaten. Dat is onze passie!

ONZE VISIE

We blijven waarmaken dat we de toonaangevende en betrouwbare lange termijn partner zijn voor Life Sciences bedrijven en bieden continuïteit die hoort bij een professionele en deskundige dienstverlening. Zo groeien we mee met de carrières van onze medewerkers en kandidaten. Ons team kenmerkt zich door hoge inzet, stabiliteit, een kwalitatieve uitstraling, alsmede de drive om kandidaten en opdrachtgevers optimaal te bedienen.

Waarom Herakles Pharma Staffing?

Herakles Pharma Staffing is een toegewijd en actiegericht bedrijf. Opdrachtgevers, kandidaten en gedetacheerde medewerkers geven aan dat we persoonlijk, professioneel, betrokken en deskundig zijn en snelle opvolging geven, ook buiten kantoortijden. Dat geldt niet alleen voor onze Recruiters en Account Managers, maar ook zeker voor ons bevlogen Back Office en dat is misschien wel het meest onderscheidend.

Bij Herakles Pharma Staffing blijven we doorgaan om de juiste match te vinden, ook voor moeilijk in te vullen vacatures. Net dat stapje extra doen om die win-win-win te realiseren. Daar zijn we goed in. Bij Herakles Pharma Staffing werken mensen met passie voor het vak. Het is niet voor niets dat onze Directieleden en Recruiters zelf ook werkervaring hebben binnen de Life Sciences industrie. Onze Recruiters hebben vakinhoudelijke kennis en een groot netwerk. Dat onderscheidt ons van andere Werving en Selectie- en Detacheringsbureaus.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u in contact treden met ons om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag uw recruitment of resourcing probleem op te lossen.