Staffing services voor de Life Sciences industrie
Over Herakles Pharma Staffing

Life Science Recruitment & Detacheringsbureau Utrecht

Herakles Pharma Staffing is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor de Life Sciences industrie. Hieronder vallen onder meer farmaceutische bedrijven en de bedrijven in de (medische) voedingsmiddelen industrie. Wij hebben een focus op dat marktsegment omdat we dat goed kennen. De meeste medewerkers binnen het bedrijf – ook de directie – hebben gewerkt in die sector en dat maakt dat we onze opdrachtgevers en de verschillende functies waarvoor we werven goed begrijpen.

Waarom Herakles Pharma?

Herakles Pharma Staffing is een toegewijd en actiegericht bedrijf. Opdrachtgevers, kandidaten en gedetacheerde medewerkers geven aan dat we persoonlijk, professioneel, betrokken en deskundig zijn en snelle opvolging geven, ook buiten kantoortijden. Dat geldt niet alleen voor onze recruiters en accountmanagers, maar ook zeker voor ons bevlogen back office en dat is misschien wel het meest onderscheidend.

Bij Herakles Pharma Staffing blijven we doorgaan om de juiste match te vinden, ook voor moeilijk in te vullen vacatures. Net dat stapje extra doen om die win-win-win te realiseren. Daar zijn we goed in. Bij Herakles Pharma Staffing werken mensen met passie voor het vak. Het is niet voor niets dat onze directieleden en recruiters zelf ook werkervaring hebben binnen de Life Science industrie. Onze recruiters hebben vakinhoudelijke kennis en een groot netwerk. Dat onderscheidt ons van andere werving & selectie- en detacheringsbureaus.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u in contact treden met ons om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag uw recruitment of resourcing probleem op te lossen.