Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Herakles Pharma

Partners

Herakles Pharma Staffing is een erkend leerbedrijf:

Wij zijn trots te mogen vermelden dat we sinds maart 2019 officieel een erkend leerbedrijf zijn. Dit biedt ons de mogelijkheid studenten een stage aan te bieden en ze tot de vakmensen van de toekomst op te leiden. Voor vragen neem contact op.

 

 

Talmark zijn wij. Het creatieve communicatiebureau in de arbeidsmarkt. Dit doen we met authentieke merkverhalen, zinderende communicatie en gebruiksvriendelijke techniek. Wij creëren websites, merken en campagnes om de verbinding te maken tussen organisaties en het talent van vandaag en morgen. Talmark. Empower to attract
Website: https://www.talmark.nl/

 

 

Carerix biedt, gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring, een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Coroporate Recruitment ondersteunt. Allemaal vanuit één systeem. Carerix volgt de trends en ontwikkelingen binnen de recruitmentmarkt op de voet. Samen met een partner eco-systeem van meer dan 50 partners, levert Carerix oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke wensen van recruiters, detacheerders en intermediairs. Met klanten als Randstad, Adecco, ANWB en Intergamma bedient Carerix meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over meer dan 20 landen.
Website: https://carerix.com/

 

 

 

Van Mossel Autolease is gespecialiseerd in het financieren en beheren van wagenparken. Ze bieden een breed scala aan leasevormen, zodat je precies de leaseconstructie kunt kiezen die bij jouw strategische en mobiliteitswensen aansluit. Feilloze service, proactieve sales & after sales, kwalitatieve adviesverlening en scherpe prijzen kenmerken de dienstverlening van Van Mossel Autolease. De scherpe prijzen worden onder meer mogelijk gemaakt door de bundeling van de inkoopkracht binnen de Van Mossel Automotive Groep. Bovendien zijn ze met proactieve analyses in staat om kostenbesparende adviezen te geven. Dit gebeurt onder andere met behulp van online applicaties. Aan de hand van in overleg gestelde normen kan Van Mossel Autolease de excessen zichtbaar maken en deze tijdig signaleren.
Website: https://www.vanmossel.nl/autolease/

 

 

 

TimeChimp gelooft dat bedrijven met blije medewerkers kunnen excelleren en grootse dingen kunnen nastreven. Zij maken mensen gelukkiger door ze productiever en efficiënter te laten werken. Daarom biedt TimeChimp een eenvoudige en inzichtelijke oplossing voor tijdmanagement. De gehele workflow van uur naar factuur kun je kwijt binnen één platform. Zo kun je onder andere uren, uitgaven en ritten registreren, (uren) goedkeuren, projecten beheren, offertes & facturen opmaken, resources plannen en koppelen met andere software. Met minimale inspanning een maximaal overzicht!
Website: www.timechimp.com

 

Geytenbeek uit Baarn is een onafhankelijke financiële en verzekeringsdienstverlener van middelgrote omvang. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg om een totaal advies te kunnen geven. Al sinds 1958 adviseren zij op het gebied van pensioen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en arbeidsongeschiktheid in het MKB segment. Ze doen dit met 11 professionals binnen het bedrijf en met een aantal samenwerkende zelfstandige specialisten. Daarnaast kan de organisatie de regelingen voor klanten beheren in Geytenbeek Plaza. Zo hebben de klanten een duidelijk overzicht van alle verzekeringen en alle mutaties binnen één portaal. In 2015 is de firma gestart met een bredere dienstverlening in de vorm van Arbobenefits en cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV).
Website: www.geytenbeek.nl

Mth wil bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Dit doen zij door ondernemend Nederland en de medewerkers te ondersteunen met hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties. Met meer dan 70 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 12 vestigingen en 400 medewerkers, is Mth sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland. Ze zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore is de firma er ook voor advies over internationaal zakendoen.
Website: www.mth.nl

 

Buro TM is een Consultancy- & Coachingsbureau dat zowel bedrijven als particulieren helpt te groeien door middel van het aanbieden van een totaal-oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van Taylor Protocols™. De basis van Taylor Protocols™ is de Core Value Index™, ofwel de CVI™. Deze methodiek is niet alleen zeer effectief gebleken bij persoonlijke groei maar ook in het optimaliseren van de business. BURO TM is er van overtuigd dat het bereiken van ‘place of best and highest contribution’ resulteert in een hogere ROI binnen een bedrijf en persoonlijke groei van het individu. Door o.a. gebruik te maken van Taylor Protocols™ CVI™ biedt BURO TM de mogelijkheid het aangeboren, niet veranderend, voorkeursgedrag te koppelen aan de taken en verantwoordelijkheden van het individu.
Website: www.burotm.nl

 

 

 

 

CR2O is een ervaren clinical Contract Research Organisatie (CRO) die iedere dienst en uitdaging tijdens het opzetten, uitvoeren en rapporteren van klinisch onderzoek aangaat. CR2O heeft ruime ervaring en een groot netwerk van experts op het gebied van immunologie en infectieziekte. Zo stimuleert CR2O de ontwikkeling van innovatieve therapieën voor mensen die dat het hardste nodig hebben. Dit netwerk van internationaal erkende academici draagt ook bij aan het ontwerp, de uitvoering en de interpretatie van klinische studies binnen immunologie, infectie- en vaccine-onderzoek. In combinatie met gestroomlijnde operationele uitvoering, kwalificeert deze wetenschappelijke expertise het bedrijf op unieke wijze als een aantrekkelijke partner tijdens het klinische ontwikkelingsproces. Voor hun klanten is CR2O de ‘right-size, full-service CRO’.
Website: www.cr2o.nl

 

Catalyze is een full-service consultancy organisatie gespecialiseerd in Life Science, Biotechnology en medical technology. Catalyze biedt een totaaloplossing en levert kennis en gespecialiseerde diensten om onderzoekers, entrepreneurs, start-ups en bedrijven die innovatieve ideeën in de markt willen zetten te ondersteunen. Het gaat daarbij om consultancy en diensten op het gebied van subsidies en financiering, aanvragen voor leningen, belastingaangiften (bijvoorbeeld WBSO), het schrijven van een Businessplan en administratieve ondersteuning.
Website: www.catalyze-group.com/