Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Herakles Pharma

Partners

Sinds de oprichting in 2007, heeft Herakles Pharma Staffing al meer dan 100 Life Sciences klanten succesvol bediend. Wij zijn trots op de hoge mate ‘repetitive business’ en enorm gemotiveerd nieuwe klanten te overtuigen van onze meerwaarde.

Met onderstaande partners werken wij zeer nauw samen en ze tonen de veelzijdigheid van activiteiten waaraan Herakles Life Sciences Group deelneemt.

 

Herakles Marketing & Sales Recruitment heeft de ambitie klanten en kandidaten in verschillende markten te bedienen met onze unieke wijze van werving & selectie. De kern van Herakles Marketing & Sales Recruitment is dat zij alléén kandidaten bemiddelt waarvan de aangeboren blauwdruk van zijn/haar persoonlijkheid volledig aansluit bij de aangeboden functie en taken van onze opdrachtgevers. De organisatie bereikt onderscheidende meerwaarde door het bieden van excellente service en gebruik te maken van de meest innovatieve technologische ontwikkelingen.
Website: www.hmsrecruitment.nl

 

 

Buro_TM

Buro TM is een Consultancy- & Coachingsbureau dat zowel bedrijven als particulieren helpt te groeien door middel van het aanbieden van een totaal-oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van Taylor Protocols™. De basis van Taylor Protocols™ is de Core Value Index™, de CVI™. Deze methodiek is niet alleen zeer effectief gebleken bij persoonlijke groei maar ook in het optimaliseren van de business. BURO TM is er van overtuigd dat het bereiken van ‘place of best and highest contribution’ resulteert in een hogere ROI binnen een bedrijf en persoonlijke groei van het individu. Door o.a. gebruik te maken van Taylor Protocols™ Core Values Index™ biedt BURO TM de mogelijkheid het aangeboren, niet veranderende, voorkeursgedrag te koppelen aan de taken van het individu.
Website: www.burotm.nl

 

 

partner_advocaat_vanveen_logo

Van Veen Advocaten is één van de grootste allround advocatenkantoren in Midden Nederland. Met zeventien advocaten zijn zij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Onderhandelen, bemiddelen en oplossingsgericht werken behoren tot de kerncompetenties van dit advocatenkantoor. Op ‘specialismen’ op de website vindt u meer informatie over hun dienstverlening binnen de verschillende rechtsgebieden.
Website: https://www.vanveen.com

 

CR2O BV is een Europese full-service academische CRO, gespecialiseerd in de uitvoer en management van vroege fase klinisch geneesmiddelen onderzoek voor infectieziekten, oncologie en immunologie.
Website: www.cr2o.nl

 

 

Print

Catalyze is een full-service consultancy organisatie gespecialiseerd in Life Science, Biotechnology en medical technology. Catalyze biedt een totaaloplossing en levert kennis en gespecialiseerde diensten om onderzoekers, entrepreneurs, start-ups en bedrijven die innovatieve ideeen in de markt willen zetten te ondersteunen. Het gaat daarbij om consultancy en diensten op het gebied van subsidies en financiering, aanvragen voor leningen, belastingaangiften (bijvoorbeeld WBSO), het schrijven van een Businessplan en administratieve ondersteuning.
Website: www.catalyze.nl

 

logo-taylorp

Bedrijfsoptimalisatie en persoonlijke groei realiseren door de juiste persoon op de juiste plaats? Taylor Protocols™ helpt u (via het Taylor Protocols-gecertificeerde BURO TM Consultancy & Coaching ) bij het aantrekken van meer top-performers en zet uw huidige medewerkers in de rol die bij ze past. De effectiviteit van Taylor Protocols™ is gebaseerd op de Core Value Index™ (CVI™). De CVI™ is een revolutionaire test die een beschrijving van het aangeboren, onveranderlijke karakter van een individu biedt!
Website: www.taylorprotocols.nl