Staffing services voor de Life Sciences industrie

Startersdag

Carrières en mogelijkheden in de Live Sciences industrie

Het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat onze opdrachtgevers meer en meer open staan voor talentvolle starters. Dat is een mooie ontwikkeling en vooral fijn voor recent afgestudeerde academici! In lijn met deze ontwikkeling heeft HERAKLES op 23 maart jl. de “Startersdag voor de farmaceutische industrie” georganiseerd. DStartersdag 23 mrt_0019oel van deze dag was starters inzicht te geven in de farmaceutische industrie, de verschillende functies daarbinnen en ook een stukje persoonlijke effectiviteit: hoe stel je een goed CV op, hoe presenteer je jezelf optimaal en welke functie past goed bij je? Dat laatste werd bepaald aan de hand van Taylor Protocols CVI™.

Omdat er veel meer aanmeldingen waren dan beschikbare plaatsen vond er een 1ste selectie plaats. Uiteindelijk leidde dat tot een deelnemersveld van 11 gemotiveerde kandidaten in een life sciences- of (bio)medische richting, met een serieuze affiniteit voor onze industrie. Het werd een informatieve en interactieve dag die werd afgesloten met een borrel.

Inmiddels heeft een groot deel van de deelnemers aan de eerste Startersdag een passende baan in de industrie gevonden! Reden voor ons om een tweede dag te organiseren. Deze dag vindt plaats op woensdag 22 juni a.s. en een derde editie staat inmiddels gepland na de zomervakantie.