Staffing services voor de Life Sciences industrie

Vacatures Biometrics & Data Management

Heb je een wetenschappelijke opleiding afgerond in Life Sciences, bijvoorbeeld in Wiskunde of Statistiek en heb je affiniteit met de verwerking en interpretatie van (grote hoeveelheden) klinische data? Dan is een functie als Data Manager, Data Entry Specialist of (Bio) Statisticus misschien interessant voor je.

Herakles Pharma Staffing biedt een uitgebreid scala aan vacatures op het gebied van Biometrics & Data Management voor de farmaceutische industrie. Alle consultants van Herakles Pharma Staffing zijn werkzaam geweest binnen Life Science(s) en helpen je graag bij je zoektocht naar een nieuwe baan binnen het farmaceutische vakgebied.

Hieronder staan alle biomedische vacatures vermeld. Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde functie(groep)? Gebruik dan de zoekmogelijkheden op functiegroep en/of trefwoord.

Zit er momenteel geen passende functie binnen Biometrics & Data Management voor je bij? Schrijf je dan bij ons in via deze link en maak bij de inschrijving gelijk een JobAlert aan. Het kan namelijk voorkomen dat we vacatures in portefeuille hebben die we gezien de vertrouwelijkheid niet op onze website kunnen zetten.

Er zijn op dit moment helaas geen functies beschikbaar binnen deze categorie.

Zie verder bij “Actuele vacatures“ voor ons complete vacature overzicht.