Staffing services voor de Life Sciences industrie
Drug Safety & Pharmacovigilance

Drug Safety & Pharmacovigilance vacatures

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van geneesmiddelen? Dan ben jij op zoek naar een uitdagende functie in Drug Safety of Pharmacovigilance (PV). Als Drug Safety Officer (DSO), Patient Safety Specialist of Pharmacovigilance Associate (PVA) binnen een farmaceutisch bedrijf ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en verwerken van bijwerkingen die worden gemeld door artsen, apothekers, andere health care professionals (HCPs) of consumenten / patiënten. Dit alles in lijn met de Company Policies, Standard Operating Procedures (SOP’s) en lokale en internationale wet- en regelgeving. Ook verzorg je de follow-up naar de melder van de bijwerking. Herakles Pharma Staffing is geregeld op zoek naar kandidaten voor het vervullen van dit soort vacatures.
Als je reeds een ervaren safety professional bent, dan wil je wellicht doorgroeien als Drug Safety Manager of Manager Pharmacovigilance. Je traint dan onder meer je collega’s van de marketing en salesafdelingen, alsmede van het medical affairs en clinical operations department op naleving van hun rapportageverantwoordelijkheden voor geneesmiddelenbewaking. Ook verzorg je periodieke safety updates en rapporteer je aan lokale gezondheidsautoriteiten en de ethische commissies die betrokken zijn bij klinisch geneesmiddelenonderzoek.

Hieronder tref je alle Drug Safety  & Pharmacovigilance vacatures van Herakles Pharma Staffing. Zit er momenteel geen passende vacature voor je bij? Schrijf je dan bij ons in via onderstaande button en maak bij de inschrijving gelijk een Job Alert aan. Zo mis je geen enkele kans op jouw droombaan! Het kan namelijk voorkomen dat we vacatures in portefeuille hebben die we gezien de vertrouwelijkheid niet op onze website kunnen zetten.

Er zijn op dit moment helaas geen functies beschikbaar binnen deze categorie.

Zie verder bij “Actuele vacatures” voor ons complete vacature overzicht.