Staffing services voor de Life Sciences industrie
Quality Assurance & Compliance vacatures

Vacatures Quality Assurance & Compliance

Het vakgebied Quality Assurance & Compliance is heel breed en er is een grote diversiteit aan verschillende functies. De overgrote meerderheid van de posities waarvoor Herakles Pharma Staffng rekruteert, houdt verband met de fabricage, distributie en ontwikkeling van geneesmiddelen. De termen die daarbij horen zijn Good Clinical Practice (GCP), Good Distribution Practice (GDP) of Good Manufacturing Practice (GMP). Vaak worden deze functies gezamenlijk uitgedrukt als GxP. Misschien wil je wel aan de slag als Quality Assurance Officer in een productieomgeving, of werk je liever in de distributie als Supply Chain Associate of heb je meer interesse om als Quality Assurance Manager betrokken te zijn bij klinisch geneesmiddelenonderzoek. Herakles biedt het allemaal, want we hebben geregeld dit soort vacatures beschikbaar.

Compliance is er ook in verschillende verschijningsvormen. Je kunt denken aan data privacy in een functie als Data Privacy Officer, waarbij je de bedrijfsprocessen bewaakt op het gebied van Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in Europees verband General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd. Maar ook andere vormen van “Healthcare Compliance” of “Business Compliance” vallen hieronder, zoals de Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR). Als Compliance Manager zorg jij ervoor dat jouw organisatie zich aan de regels houdt!

Hieronder tref je alle Quality Assurance & Compliance vacatures van Herakles Pharma Staffing. Zit er momenteel geen passende vacature voor je bij? Schrijf je dan bij ons in via deze link en maak bij de inschrijving gelijk een JobAlert aan. Zo mis je geen enkele kans op jouw droombaan! Het kan namelijk voorkomen dat we vacatures in portefeuille hebben die we gezien de vertrouwelijkheid niet op onze website kunnen zetten.