Staffing services voor de Life Sciences industrie
Sales

Sales vacatures

Houd je van commerciële uitdagingen en doelstellingen, van de interactie met mensen en heb je affiniteit met Life Sciences? Dan is een baan in de sales misschien wel passend voor je. Als je nog geen ervaring heb in de Life Sciences industrie dan is de functie van Artsenbezoeker of Product Specialist je entree in deze mooie branche. In die functie vertegenwoordig je het bedrijf en ben je verantwoordelijk voor het initiëren en onderhouden van contacten met Healthcare Professionals (HCPs): Artsen, Apothekers en gespecialiseerde Verpleegkundigen, teneinde jouw product of producten te promoten op wetenschappelijke en service gerelateerde gronden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste allocatie van middelen om jouw (financiële) targets te behalen. Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, ken je het ziektebeeld, de verschillende behandelingen en producten, de concurrent en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als je nieuw bent in het vak dan word je goed getraind, zowel inhoudelijk als ook op gesprekstechnieken en communicatieve vaardigheden. Je werkt zowel zelfstandig als in een team. Met je collega’s heb je regelmatig overleg over jullie gezamenlijke doelgroep en bepaal je de strategie. Je bent creatief en vindt het leuk om nieuwe projecten op te pakken en deze uit te voeren. Het bedenken van oplossingen past bij jou en je bent positief ingesteld. Je wilt graag met een team de afgesproken doelen behalen.

Als je al ervaring hebt in Sales kun je doorgroeien naar de functie van Key Account Manager waarin je niet alleen een relatie opbouwt met de Behandelaren (HCPs) maar ook met andere belangrijke stakeholders in de ziekenhuizen zoals Afdelingsmanagers, Financieel Managers en Inkopers. Natuurlijk kun je ook doorgroeien naar een leidinggevende functie als Sales Manager, als dat je ambitie is en je daarvoor al de nodige skills hebt ontwikkeld. In die positie stuur je een team van Product Specialisten aan. Coach je en ontwikkel je jouw team en bewaak je de voortgang t.a.v. de verkoopresultaten en bezoektargets. Wij bieden het allemaal.

Hieronder tref je de Sales vacatures van Herakles Pharma Staffing aan. Zit er momenteel geen passende vacature voor je bij? Schrijf je dan bij ons via onderstaande button en maak bij de inschrijving gelijk een Job Alert aan. Zo mis je geen enkele kans op jouw droombaan! Het kan namelijk voorkomen dat we vacatures in portefeuille hebben die we gezien de vertrouwelijkheid niet op onze website kunnen zetten.