Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Herakles Pharma

Kandidaten

Herakles Pharma Staffing kent de uitdagingen wanneer je wilt overstappen naar een ander bedrijf. Onze consultants zijn experts in dit vakgebied, kennen de professionele, ethische en culturele gevoeligheden en zijn in staat om deskundig advies en persoonlijke begeleiding te bieden gedurende het gehele transitieproces.

Of je nu direct solliciteert op één van onze geadverteerde posities of dat je ons een zoekopdracht geeft met het oog op een specifieke baan die je zou willen hebben, je eigen adviseur geeft je advies over de vorm en inhoud van je CV en houdt je volledig op de hoogte over relevante functies. Gesprekken met de mogelijk toekomstige werkgever worden goed voorbereid middels briefing, inzichten en gesprekstechnieken, met het oog op de specifieke situatie waarin de opdrachtgever zich bevindt en wat er van je wordt verwacht in deze positie. Zo wordt de slagingskans geoptimaliseerd.

In het stadium dat een opdrachtgever je zou willen aannemen, zullen we namens jou onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en je helpen de sollicitatie succesvol af te sluiten. Bij aanvaarding van het aanbod van je nieuwe werkgever geven wij ook support met betrekking tot het opzeggen van eventuele eerdere arbeidsovereenkomst bij de vorige werkgever. Eenmaal vertrokken bewaken wij het integratieproces bij je nieuwe werkgever, evalueren wij je prestaties en proberen we op die manier je succes te helpen bouwen.