Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Herakles Pharma

Opdrachtgevers

Onze unieke bedrijfsopzet maakt het mogelijk om de diensten te bieden die nodig zijn, waar en wanneer dan ook, tegen concurrerende voorwaarden. Herakles Pharma Staffing is een flexibele, resultaatgedreven, toegewijde en slagvaardige organisatie. Zoals u mag verwachten garanderen wij kwaliteit door alleen met gekwalificeerde en ervaren professionals te werken. Ons team vult de vacatures in, voor zowel vaste en tijdelijke banen, alsmede freelance en interimposities, via de optimale inzet van een vaste contactpersoon, hands-on mentaliteit en no-nonsense pragmatische aanpak. Herakles Pharma Staffing zet haar uitstekende netwerk en goede digitale organisatie in tegen een scherp tarief. Kennis van de organisatie, producten en markt, alsmede uw specifieke vraagstelling bepaalt ons handelen.

Ons businessmodel is gericht op continuïteit bij u als klant en dat kunnen wij alleen waarmaken door goed te luisteren, met de juiste personen binnen uw organisatie te praten en te werken alsof wij onderdeel zijn van uw bedrijf.

Wij werken structureel samen met vele internationale farmaceutische bedrijven, CRO’s, als ook lokaal opererende farmaceuten, biotechbedrijven klanten uit de clinical food en medical devices sector. Ook leveren wij aan grotere Europees of wereldwijd werkende staffingorganisaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag.

Herakles Pharma Staffing is onderdeel van de Herakles Life Sciences Group.