Staffing services voor de Life Sciences industrie
Interim Services

Specialist in Interim Services voor de Life Sciences industrie

Ieder bedrijf of organisatie krijgt te maken met periodes waarin de werkdruk hoger is dan normaal. Denk bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, implementatie van een nieuw project, langdurige of tijdelijke uitval van een collega door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap, of door veranderingen in de wet- en regelgeving. Daarnaast zijn fusies of overnames bepaald niet schaars in de Life Sciences industrie. Vaak gaat een aankondiging van een fusie of overname gepaard met een “hiring freeze”.  Op al die momenten is het fijn om iemand in te kunnen huren die zonder inwerkperiode het project of de werkzaamheden kan oppakken. Een Interimmer (ZZP-er, Consultant of Freelancer) is daarvoor bij uitstek geschikt, want die heeft de ervaring en expertise in huis. Een Interimmer is slagvaardig en resultaatgericht, want het is in zijn/haar eigen belang om de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd af te ronden. Tevens zijn ZZP-ers altijd zeer snel beschikbaar en flexibel.

Herakles Pharma Staffing heeft een groot netwerk van Freelancers in verschillende disciplines: Clinical Operations, Marketing, Logistiek & Supply Chain, Sales, Medical Affairs, Drug Safety & Pharmacovigilance, Quality Assurance & Compliance, Biometrics & Data Management en Regulatory Affairs. Op basis van uw specifieke wensen kunnen wij zorgen dat u snel een passende Interim oplossing van ons ontvangt tegen een redelijk tarief.  We gaan met u een overeenkomst aan en contracteren aan de andere kant de Freelancer door middel van een DBA proof overeenkomst.

Herakles Pharma Staffing biedt u al deze diensten. Heeft u interesse neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Referenties van onze opdrachtgevers

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u in contact treden met ons om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag uw recruitment of resourcing probleem op te lossen.