Staffing services voor de Life Sciences industrie
Onze services

Specialist in Recruitment & Resourcing voor de Life Sciences industrie

Wij zijn gespecialiseerd in Recruitment & Resourcing voor de Life Sciences industrie met een focus op farmaceutische en biotech bedrijven, contract research organisaties (CRO’s) en bedrijven die zich richten op (medische) voeding. Wij bieden Werving en Selectiediensten, alsmede Detachering, Executive Search en Interim Services. Wij doen ons uiterste best om uw organisatie op de juiste wijze te representeren, zodat u het juiste talent kunt aantrekken, of het nu juniors of seniors betreft. Onze state-of-the-art recruitment software helpt ons hierbij. Maar bovenal is het vinden van de juiste kandidaat mensenwerk, en daar zijn wij simpelweg gewoon heel goed in.

Onze services

(klik op bovenstaande links)

Wij staan voor snelheid én kwaliteit

Wij zijn het bewijs dat snelheid én kwaliteit uitstekend samengaan. U heeft een vacature? Wij gaan in de actiemodus, uiteraard met de grootst mogelijke flexibiliteit. En altijd met persoonlijke aandacht voor het individu, en de drive om op continue basis kwaliteit te leveren. Met als eindresultaat een tevreden opdrachtgever en kandidaat.

De markt verandert voortdurend, en wij zetten ons in om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen. Jarenlange ervaring is belangrijk, naast day-to-day contact met de markt. Zo nemen wij actief deel aan verenigingen zoals de NVFG, HollandBIO en zijn wij present op Carrièredagen, Universiteiten en Hogescholen (campus Recruitment) om studenten te enthousiasmeren voor een carrière in de Life Sciences industrie. Zo blijven we op de hoogte van ontwikkelingen in deze industrie en in de kandidatenmarkt.

Referenties van onze opdrachtgevers

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u in contact treden met ons om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag uw recruitment of resourcing probleem op te lossen.