Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Herakles Pharma

Referenties van onze opdrachtgevers

“Neusje van de zalm…” Cijfer 9

Als opdrachtgever op zoek naar specialistische contractors met verschillend ervaringsniveau. Herakles denkt uitstekend mee en komt altijd precies met de juiste kandidaten. Qua CV, maar zeker ook qua persoonlijkheid perfect passend binnen onze organisatie.

“Persoonlijk, aandacht, professioneel, enthousiast…” Cijfer 9

Men kijkt goed waar je als bedrijf naar op zoek bent en probeert hiervoor de juiste kandidaat te selecteren. Hebben uitstekend netwerk ook voor wat past bij het bedrijf en kunnen ook buiten de gebaande paden denken.

“Snel, zorgvuldig, meedenkend, professioneel…” Cijfer 8

Herakles heeft ons al meerdere malen kunnen helpen bij het vinden van nieuwe talenten voor onze organisatie. Ze begrijpen wat wij belangrijk vinden en screenen zorgvuldig op een match. Een betrouwbare partner voor ons!

“Bereikbaar, begrijpend, zelfde golflengte…” Cijfer 9

Herakles heeft mij al meerdere keren geholpen met het vinden van goede kandidaten op zeer korte termijn. In mijn team zitten nu twee pareltjes van Herakles. Echt Top!

“To the point, recht door zee…” Cijfer 8

Prettige ervaring in samenwerking, korte lijnen en goede terugkoppeling. Herakles denkt mee en zoekt pro-actief contact op om te sparren, dat is prettig. Contact verloopt prettig, zowel telefonisch, via de mail als face-to-face. Prettig dat men pro-actief om feedback vraagt. Voldoende kandidaten.

“Professional, well trained and trustworthy…” Cijfer 9

Consultants in functies zijn goed opgeleid, zéér professioneel en krijgen nog steeds complimenten. Services zijn zeer correct en bij zakelijke vragen zeer open. Hun management en business development is top en weet zeer goed wat hun klanten eisen.

Life Science vacature bij ons uitzetten?

Wilt u in contact treden met ons om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Laat hier uw gegevens achter.
Wij helpen u graag uw recruitment of resourcing probleem op te lossen.

Contact