Staffing services voor de Life Sciences industrie
Werving en Selectie

Specialist in Werving en Selectie voor de Life Sciences industrie

Werving, Selectie en Recruitment worden vaak door elkaar gebruikt. Er is ook eigenlijk  geen verschil tussen beide termen. Voor een Werving en Selectiebureau verwijst werving en selectie naar het proces van het identificeren, selecteren en aanstellen van een geschikte kandidaat voor een (vaste) baan in dienst bij de opdrachtgever. Dat is anders dan bij een detachering waarbij de kandidaat in dienst komt van het detacheringsbureau en bij de opdrachtgever aan de slag gaat.

Bij aanvang van het recruitment proces maakt u als opdrachtgever met de Recruiter of Recruitment Consultant van het werving en selectiebureau afspraken over de manier waarop hij/zij u gaat helpen om de beste kandidaat te vinden voor uw vacature. Dat vergt vooraf een goed gesprek om de vacature en het (ideale) kandidaatprofiel door te spreken.  En ook de verwachtingen af te stemmen op welke termijn de opdrachtgever kandidaten tegemoet kan zien. Wat wij noemen dat gesprek een job intake.

Na de job intake stelt de recruitment agency een wervingsprofiel op en zorgt ervoor dat de vacaturetekst goed vindbaar zal zijn via diverse online kanalen en het de juiste doelgroep aanspreekt. De fases hierna betreffen het zoeken, het selecteren en voorstellen van kandidaten bij de opdrachtgever. Als u wilt weten hoe Herakles Pharma Staffing het gehele werving en selectieproces voor u heeft ingericht klik dan hier

Natuurlijk kunt u als opdrachtgever zelf de werving en selectie ter hand nemen. Echter, snel de juiste kandidaten vinden voor uw vacatures, vraagt focus en is tijdrovend. Als een  gespecialiseerd recruitmentbureau kennis van de markt heeft en over het juiste netwerk beschikt, zoals Herakles Pharma Staffing, is het efficiënter en kostenbesparend om het aan hen over te laten.

De vergoeding die u betaalt aan een werving en selectiebureau is vooraf afgesproken en vastgelegd en bedraagt in veel gevallen een percentage van het jaarloon. Soms betreft het een vaste werving en selectiefee.

Referenties van onze opdrachtgevers

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u in contact treden met ons om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag uw recruitment of resourcing probleem op te lossen.